Automotive2017-07-26T11:08:16+00:00

Laat showrooms sprankelen!

Automotive showroom verlichting

De juiste verlichting voor automotive bedrijven zit vaak in de werkplaats en een showroom. Beide afdelingen opereren los en vragen hun eigen specifieke wensen en oplossingen. Zo laat de juiste verlichting in de showroom auto’s sprankelen, de metallic knallen en geeft kleuren natuurgetrouw weer. De verkeerde verlichting maakt schaduwen, geeft kleuren niet goed weer, benadrukt schade’s en is onderbelicht. Vaak worden uit budgetoverwegingen alleen lichtbronnen vervangen, een nieuw lichtplan verricht wonderen en boost de verkoop. Het slechtste wat je kán doen is een inbouw armatuur voor systeemplafonds vervangen voor led panelen. De enige die daar vrolijk van worden zijn poetsers, omdat het krassen en oneffenheden benadrukt.

Wij werken voor meerdere premium merken, waaronder Mercedes-Benz, het AMG Performance Centre, Kia, Nissan. Peugeot en meerdere overkoepelende organisaties.

Occasions

Werkt u veel met occasions en auto inname (veiling, ex-lease, ex-schade)? Dan is het licht van groot belang. Of het nu gaat om fotografie, beoordeling schadeherstel of spot-reparatie. Het vormt de basis voor een goede taxatie of bijvoorbeeld een goede foto voor de website. Een goede foto kenmerkt zich door goede kleurechtheid, lage schaduw, weinig reflectie en uiteraard belichting. Ook voor uw professionele fotostudio bent u aan het goede adres bij Sterk in Led.

Werkplaats

Ook in de werkplaats is goede verlichting belangrijk. Sterker nog, er zijn regels voor de verlichting in werkplaatsen. Die gelden voor zowel de kantooromgeving met beeldschermen, showrooms en ook de werkplaats waar de auto’s onderhouden worden. Wij brengen altijd een advies uit conform wetgeving en normeringen. Belangrijk is de verlichting tussen de auto’s en aan de voorkant, om goed licht te krijgen onder de motorkap en in de auto.

Lichtmanagement 

Steeds vaker kiezen bedrijven naast led verlichting ook voor het slim aansturen van deze verlichting. Dat noemen we lichtmanagement, en bied mogelijkheden voor onder andere dimmen bij daglicht. Dat kan uiteraard ook met beweging, een tijdklok of een veegpuls die automatisch alle verlichting uitschakelt als het alarm op het pand gezet wordt. Bediening gebeurd steeds vaker geautomatiseerd en aanpassingen via een iPad. Sterker nog, wij verkopen momenteel meer iPads dan lichtschakelaars. We schakelen verlichting dan niet aan of uit maar naar een scene. Dat gebeurd zowel in een showroom, werkplaats of bijvoorbeeld afleverplekken.

Meer weten over lichtmanagement? Kijk op onze kennis pagina. 

Hefbrug verlichting

Sterk in Led levert Plug&Play hefbrug verlichting voor zowel bestaande als nieuwe hefbruggen. Standaard IK07 stootvast en IP65 waterdicht. Met onze partners hebben we een marktaandeel van ruim 30% op nieuwe hefbruggen. Levering direct via Sterk in Led of via uw equipement leverancier.

Spuitcabine

Als er binnen het autoschadebedrijf een cruciale plek is, dan is het wel de spuitcabine. Hier komen de vakmannen met dé belangrijkste taak die een garage onderscheid van een schadehersteller. Als het hier fout gaat, begint het proces opnieuw met de voorbewerking en dát kost serieus geld. Sterk in Led heeft een compleet assortiment led lampen in huis om de kleurechtheid te waarborgen, met kleurcode 965 in armatuur en lampvorm (led buizen). Led verlichting verlaagt de onderhoudskosten, verhoogt de lichtopbrengst, verlaagd het energieverbruik en heeft een perfecte kleurweergave. Let wel op. Led heeft een hekel aan warmte en dat maakt niet elke lamp geschikt.

Referentie projecten

Onze merken

Contactformulier

Wij zijn er om te helpen. Vul uw gegevens in, wij nemen z.s.m. contact met u op. Wees gerust, ook wij houden niet van spam. U komt niet op een mailing.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Contact Info

Phone: 0345-525928

Web: https://sterkinled.nl

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.