Consultancy

Onafhankelijk advies 

Consultancy diensten

Sterk in Led heeft een consultant die gespecialiseerd is in het begeleiden van grotere nieuw- en verbouw projecten voor gebouweigenaren en vastgoedbeheerders. We doen lichtmetingen, maken we noodverlichting ontwerpen of doen we volledige inventarisaties met een PvE. Hiermee kan de klant zelfstandig de markt op.

homepage test foto

Lichtplan als fundering

Voor installateurs en vastgoedbeheerders maakt Sterk in Led lichtplannen conform de gedragscode NSVV. Een lichtplan is de basis voor ieder project wat wij uitvoeren. Wij werken met DIALux Evo, en zijn door DIAL ook gecertificeerd om te werken met deze software.

Bij het lichtplan van Sterk in Led is een presentatie op locatie, via streaming of als video standaard service. Het is de basis, de fundering voor het project en voordat we doorgaan moet het plan helder zijn. Een goed lichtplan voldoet aan de NEN-EN:12464, het bouwbesluit en Arbo wetgeving.

Noodverlichting is van levensbelang

Letterlijk. Wij helpen bedrijven met het op orde brengen van hun noodverlichting. Advies zonder commercieel belang volgens bouwbesluit of NEN:1838. Van aanleg tot onderhoud van de installatie, uw installatie in vertrouwde handen.

Electroplast-Dordrecht5

Het grootste risico van led...

is lichtterugval. Om daarvoor aanspraak te maken op garantie, moet er bewijs zijn van het lichtniveau bij oplevering. Wij verzorgen lichtmetingen conform de NEN:1891 die als bewijslast kan dienen. Alleen dan is er aanspraak mogelijk op lichtterugval.

Led kan, binnen enkele jaren, tot 65% licht verliezen. Dat is sneller dan een TL-buis. Maakt u wel de juiste keuze?

In gesprek met uw nieuwe consultant?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.