Hefbrug verlichting

06 augustus 2015

Verlichting voor hefbruggen, zowel vier- als tweekolom

Met trots presenteren we een nieuw product in de lijn met industriële verlichting. De IP65 led tube, die is ontwikkeld voor de verlichting van de hefbrug.

De lampen

Inwendig zijn de nieuwe tubes niet anders dan de bestaande tl vervangers. Die zijn inmiddels bewezen betrouwbaar met een L70B50 normering. De levensduur is 50.000 uur. Dat is een economische levensduur van 20 jaar. De lampen hebben 5 jaar volledige garantie.

De plastic cover is waterdicht, standaard model heeft een gelijmde onderkant en enkele male connector. Voor de vier kolommer hebben we buizen met een female- en male connector, zodoende is deze makkelijk in serie te schakelen. De buizen zijn stootvast volgens IK07 classificatie en IP65 waterproof.

De opbrengst is 100 lumen/Watt, dat geeft de 60cm buizen een verbruik van 9Watt, 120cm verbruikt 18Watt en 150cm 22Watt. De output is zorgvuldig gekozen om genoeg lichtopbrengst te geven zonder verblindend te worden. Daar draagt ook de matte cover en midpower led chips aan bij.

Het voordeel

Bestaande lichtlijnen geven geen licht onder de auto of in de wielkasten. Daar brengt deze oplossing verandering in, doordat de set met magneten gemonteerd wordt is deze verplaatsbaar voor de juiste verlichting bij de juiste klus.

Het vervangen van een getande riem, remmen, koppeling of een APK keuring? Met de hefbrug verlichting is een ding zeker, je staat nooit in het donker. Zelfs als de verlichting op de burgpilaren geplaatst is krijgen we onder de auto perfecte verlichting.

De tubes zijn waterdicht, bij het schoonmaken van de brug of smeltwater is er geen reden tot paniek. Door zijn compacte formaat (26mm diameter) past deze lamp op vrijwel alle bruggen, en de klemmen zijn met plastic cover om persoonlijk letsel te voorkomen.

Installatie

Installatie is mogelijk zonder boren of schroeven, een set wordt standaard geleverd met sterke mageneten. Optioneel is de magneet te verwijderen en kan de klem geschroefd worden.

Eenvoudige montage door de male-female connectoren, die zijn IP44 waterproof. Optioneel is een JUNG schakelaar bij te bestellen, normaal werken we met de bestaande stopcontacten op de hefbrug. Is er geen stopcontact aanwezig, dan is de schakelaar aan te raden. Uiteraard is montage via Sterk In Led mogelijk, informeer naar de prijzen.

Prijzen

2-kolommer met 120cm en 150cm lamp (soms noodzakelijk door grote schakelkast) € 199,-
2-kolommer met 2 lampen 150cm € 239

4-kolommer met 4 lampen € 399
4-kolommer met 6 lampen € 599

Alle prijzen exclusief btw en verzending.

Levering

Uit voorraad eigen magazijn en bij geselecteerde reseller kanalen. Informeer bij ons naar de bedrijven die installatie en levering kunnen verzorgen.

Laat een reactie achter