Led kantoorverlichting

Verhoog de productiviteit en verlaag de energiekosten

Kantoorverlichting

Gaan voor led verlichting of niet? Bij het maken van een keuze welke kantoorverlichting het beste bij jouw bedrijf past gaat je vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Is een keuze voor meerdere lichtkleuren verstandig, of is enkel wit licht uit led lampen voldoende? Wat levert een eventuele investering op dit gebied je op en hoe lang gaat deze mee? Stuk voor stuk vragen die allen aandacht verdienen. In deze zoektocht denken we bij Sterk in led graag met je mee, is er voor elke vraag een passend antwoord en voor iedere werkruimte een oplossing op maat.

Led verlichting kent vele mogelijkheden

Een kantoorruimte moet inspireren, uitdagen en, jou en je personeel vooral in staat stellen om optimale prestaties te leveren. De toepassingsmogelijkheden van led verlichting zijn talrijk en het is bovendien beschikbaar in vele vormen. Afhankelijk van de taak is de led verlichting leverbaar in armatuur, (inbouw)spot, strip of losse en dimbare led lamp.  

Voordelen van led verlichting in de kantoorruimte

De keuze voor led verlichting heeft een aantal voordelen afgezet tegen gloei- en halogeenlampen: 

  • Led verlichting is 80 tot 90% energiezuiniger
  • Ze gaan met >50.000 lichturen veel langer mee
  • Led verlichting wordt niet heet en geeft direct 100% licht
  • Het is schokbestendig en in staat design aan te brengen in jouw kantoorruimte
  • Led verlichting draagt bij aan uw doelstellingen m.b.t. duurzaamheid
  • Led verlichting verhoogt de productiviteit en gezondheid van het personeel dankzij visueel comfort dat taakgericht kan worden afgestemd

Ervaar het effect van led verlichting in jouw kantoorruimte

Is jouw kantoorruimte plus iedereen binnen de organisatie klaar voor al deze voordelen tegelijkertijd en ben je nieuwsgierig naar wat Sterk in Led hierin voor jou kan betekenen? Schrijf je dan hieronder in om, onder het genot van een lekker kopje koffie, kennis te maken.  

Op basis van jouw verhaal laten we direct ons licht schijnen over het persoonlijke lichtplan.

Graag tot snel! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.