Led fotoplafond

17 mei 2015

Foto plafonds

Vanaf heden is het assortiment van Sterk In Led uitgebreid met een echte eye-catcher, het led fotoplafond. De basis vormt een led paneel, in tegenstelling tot de normale versie heeft deze geen aluminium rand maar een volledige transparantie prisma plaat. Een op folie bedrukte foto wordt op dit paneel geplakt. Voordeel van deze techniek is dat de afbeelding wisselbaar is.

Voordelen fotoplafond

Een fotoplafond maakt een ruimte uniek en een ervaring, het creëert diepte en is een aanvulling op de huisstijl. De panelen zijn per stuk leverbaar, daardoor is dit paneel ook in de retail een aanwinst om merkbeleving te vergroten. Als voorbeeld, een parfumerie kan deze tegels gebruiken om de fabrikanten van luchtjes een eigen plek te geven. Met een verlichte tegel van, bijvoorbeeld, Hugo Boss of Dior is bij binnenkomst duidelijk waar het favoriete merk van de klant staat.

We zien de plafonds nu nog bij recepties, wachtkamers en praktijkruimte. De mogelijkheden zijn vele malen groter, overal waar een systeemplafond aanwezig is kan een fotoplafond geïnstalleerd worden.

Installatie

De installatie wordt in eigen beheer gedaan en kan tegen een scherp tarief worden aangeboden. De montage duurt, afhankelijk van de bereikbaarheid van het plafond, ongeveer een uur. In overleg kan de montage ook door de klant verzorgt worden, neem in dat geval even contact op voor de mogelijkheden.

Soorten verlichting

Wij maken gebruik van een led paneel. Hierdoor is er een egale verlichting, met regelmaat zien we dergelijke systemen die niet egaal verlicht zijn. Een plafond op basis van panelen is niet de goedkoopste manier, wel de mooiste en van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit onderstrepen wij met 5 jaar garantie. Alle fotoplafonds zijn optioneel dimbaar met een fase afsnijdende dimmer, als optie is ook een DALI regeling mogelijk.

De standaard kleur is daglicht, met een kleurtemperatuur van 6000 Kelvin en CRI>80. Als optie is er een CRI>90 leverbaar, dat is de hoogste mate van kleurechtheid.

Designs

Bij de prijs inbegrepen is een foto afkomstig van een fotostock leverancier. Door de klant de keuze te geven voor een eigen foto te kiezen maken we ieder plafond uniek. Wij kunnen ook een voorselectie maken op basis van jouw wensen. Een wolkenplafond, palmboom of parachutist? Geen probleem! Indien gewenst schiet onze professionele fotograaf een foto, geheel naar jouw wensen.

Naast een foto kan een paneel worden beplakt met een logo. Dat kan jouw bedrijfslogo zijn of van een merk, zoals in het eerder genoemde voorbeeld van de parfumerie winkel.

Bij maatwerk opdrachten of een volledig nieuwe huisstijl werken wij samen met een interieur adviesbureau, prijzen daarvan op aanvraag.

Waarom een fotoplafond van Sterk In Led

– De beste kwaliteit met 5 jaar garantie;
– Print op folie, niet op paneel. Daarmee verandering van foto mogelijk;
– Optioneel dimbaar;
– Montage in eigen beheer;
– Frameless led paneel zonder randen voor een optimale beleving en egale verlichting;
– Unieke designs en maatwerk mogelijk.

Prijzen

Per paneel, 60*60cm € 325,-
Per 4 panelen, 120*120 € 995,-
Per 6 panelen, 120*180 € 1495,-
Overige maten op aanvraag.

Alle prijzen exclusief BTW, inclusief montage, print, instelkosten, fotorechten en 5 jaar garantie.

Meer informatie? Wij staan je graag te woord. Bel voor vragen naar 0345-525928 of mail naar info@sterkinled.nl

Laat een reactie achter