Lichtplan op maat

Door erkende DIALux gebruikers

Het belang van een lichtplan

Een lichtplan is de basis voor een succesvol project. Hierin bepalen we welke armaturen we nodig hebben om een bepaalde lichtopbrengst te halen. Het vormt ook de basis voor revisietekeningen, zorgvuldigheid is dus vereist.

Wij maken lichtplannen conform de gedragscode van de NSVV. Gegarandeerde kwaliteit en merk onafhankelijk.

De opbouw van een persoonlijk lichtplan

Binnen het op maat gemaakte lichtplan houden we rekening met alle eisen, normen en zaken die invloed hebben op de ideale werkomgeving. Om een zo compleet mogelijk lichtadvies uit te kunnen brengen bestaat het plan uit;

  • Een zo scherp en eerlijk mogelijke berekening van de investering;
  • Een thermo aanzicht dat inzicht geeft in de algehele kleurenbalans;
  • De 3D voorvertoning, welke direct inzicht geeft in het eindresultaat;
  • Een nauwkeurige berekening van de jaarlijkse energiebesparing.

Door de ideale hoeveelheid licht in de juiste afstemming te plaatsen, is iedereen in staat optimaal te presteren. Iedere situatie is anders en vraagt om een eigen aanpak, welke in het verlichtingsplan zorgvuldig voor je wordt uitgedacht.

Vraag hem direct aan!

Ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw werksituatie? Wij staan voor je klaar en rusten niet voor we hem gevonden hebben. Bel voor het maken van een afspraak met 0345-525928 of dien je aanvraag direct in door het contactformulier in te vullen. Toch liever eerst een tussenstap? Dan biedt onze Lightning as a Service optie mogelijk uitkomst.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.