De basis van ieder lichtadvies begint bij een persoonlijk lichtplan

De juiste verlichting, met behulp van een persoonlijk lichtplan

In je zoektocht naar kwalitatief hoogstaande en betrouwbare led verlichting, staan onze experts je op basis van jarenlange ervaring van A tot Z bij. Uiteraard beginnen we altijd bij het begin: het vertalen van jouw ideeën, wensen en behoeften binnen een professioneel lichtplan. Als onafhankelijke partij denken we graag in alles mee en voorzien we van advies in jouw belang. Hierbij tot in detail rekening houdend met de dunne scheidslijn die er bij verlichting bestaat tussen normen en verplichting. Zo ontvang je altijd het beloofde eindresultaat, zonder gedoe of vervelende verrassingen achteraf.

Slimme keuze

De opbouw van je persoonlijke lichtplan

Binnen het op maat gemaakte lichtplan houden we rekening met alle eisen, normen en zaken die invloed hebben op de ideale werkomgeving. Om een zo compleet mogelijk lichtadvies uit te kunnen brengen bestaat het plan uit;

  • Een zo scherp en eerlijk mogelijke berekening van de investering;
  • Een thermoaanzicht dat inzicht geeft in de algehele kleurenbalans;
  • De 3D voorvertoning, welke direct inzicht geeft in het eindresultaat;
  • Een nauwkeurige berekening van de jaarlijkse energiebesparing.

Door de ideale hoeveelheid licht in de juiste afstemming te plaatsen, is iedereen in staat optimaal te presteren. Iedere situatie is anders en vraagt om een eigen aanpak, welke in het verlichtingsplan zorgvuldig voor je wordt uitgedacht.

Vraag hem direct aan!

Ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw werksituatie? Wij staan voor je klaar en rusten niet voor we hem gevonden hebben. Bel voor het maken van een afspraak met 0345-525928 of dien je aanvraag direct in door het contactformulier in te vullen. Toch liever eerst een tussenstap? Dan biedt onze Lightning as a Service optie mogelijk uitkomst.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.