& More!2017-07-26T10:36:41+00:00

 

Meer dan alleen industriële verlichting

Vereniging van Eigenaren

Voor gebouweigenaren en appartementen complexen zijn grote besparingen te realiseren met verlichting. De eerste stap is de overgang naar led. De tweede stap is een aanvulling met sensoren, op veel portieken hoeft immers niet constant het licht te branden. Door onze onafhankelijke inkoop kunnen we sensoren leveren in ieder armatuur, per verdieping of centraal te monitoren en beheren in een gebouwbeheer systeem.
De onafhankelijke partij Sterk in Led levert, adviseert en begeleid het complete traject voor de overgang naar led. In het traject kunnen we ook noodverlichting meenemen en een passend onderhoudscontract.

Zorg

In de zorg is verlichting steeds meer de standaard. De led lamp heeft een revolutie veroorzaakt, de tweede revolutie is het beheren en aansturen van de verlichting en de derde revolutie is in aantocht: Human Centric Lighting. Hiermee is er een biodynamische aansturing van de verlichting waarmee we gedrag kunnen beïnvloeden. Door de kleur en felheid van de lampen af te stellen op vaste tijdstippen kunnen we zorgen dat bewoners van verzorgingshuizen overdag actiever zijn, de middag dip na het eten minimaliseren waardoor er in de nacht minder dwaling is. Ook voor kantooromgeving is biodynamische verlichting iets wat steeds meer terug komt. In de Well Building Standard gaat daar verder op in, maar dat spreekt de BREEAM weer tegen. Het is een aanrader om een onafhankelijke specialist in te schakelen voor deze verlichting. Dit is omdat er meer aan vastzit dan alleen een paar lampen. We hebben het over besturing, normeringen, fysieke aspecten en een integratie met gebouwbeheer systemen. Sterk in Led is een goede partij om vraagstukken neer te leggen. Wij hebben naast de eigen technische medewerkers een groot netwerk van specialisten die in het proces ondersteunend werken.

Retail

Voor de retail gelden hele specifieke eigenschappen voor verlichting. Wij scheiden twee soorten retail: er is een groep die met een vaste regelmaat van concept veranderd (vaak ketens) en een groep (vaak zelfstandigen) die vaak voor jaren en jaren eenzelfde indeling, concept en assortiment hebben. Voor beide groepen zijn er passende oplossingen. Deze variëren in een aanbod van levensduur, kleurechtheid en opbrengst. Daar voegen we nog nood- en vluchtweg verlichting aan toe en desgewenst lichtmanagement. Dat kan dan een centraal te monitoren en bedienen interface worden toegepast.
Sterk in Led kan u als onafhankelijke specialist helpen met de vervanging van de verlichting op lampniveau en zeker ook voor armaturen. De keuze voor lampen of armaturen hangt mede af van het gebruikersdoel, de gewenste resultaten en het budget. Wij werken samen met meerdere zelfstandige professionals wat het mogelijk maakt om ook in de avonden montage mogelijk te maken. Voor grote projecten hebben we een middelgrootte installateur tot onze beschikking om snel, vakkundig en conform de wet- en normeringen een installatie op te leveren.

Schietbaan

Een schietvereniging heeft belang bij een aantal factoren. De eerste is dat het hufterproof moet zijn. Kogelwerende verlichting is er niet, maar we kunnen wel met speciale armaturen zorgen dat de impact van scherven geminimaliseerd wordt. De adviezen die wij uitbrengen zijn conform de regelgeving van de KNSA. De armaturen dun, makkelijk te monteren en te vervangen bij schade. Zo zorgen we voor accurate target verlichting, goede algemene verlichting en een onderhoudsarm systeem. Dat laatste is vaak een belangrijk punt omdat menige vereniging rust op de kracht van vrijwilligers.

 

Onze merken

Contact formulier

Wij zijn er om te helpen. Vul uw gegevens in, wij nemen z.s.m. contact met u op. Wees gerust, ook wij houden niet van spam. U komt niet op een mailing.

Referentie projecten

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Contact Info

Phone: 0345-525928

Web: https://sterkinled.nl

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.