Loading...
over ons2018-04-08T19:20:13+00:00

UW ONAFHANKELIJKE PARTIJ VOOR VERLICHTING

Innovatief

Wij werken samen met de grote merken in de licht industrie en kunnen, als klein team, snel schakelen met nieuwe technologie. Ongeveer de helft van onze projecten heeft intelligentie, en kan meer dan alleen aan- of uitschakelen. Denk hierbij aan dimmen op daglicht, beweging en schakelen met een alarmsysteem. Bediening met mobiele telefoon, iPad of normale schakelaar, het kan bij ons allemaal.

Flexibel

Sterk in Led is een klein MBK bedrijf, en dat maakt ons flexibeler dan grote bedrijven. Wij zijn veel beter in staat om mee te denken en te zoeken naar de vraag achter de vraag, de oplossing die echt uw wensen vervult. Onze onafhankelijkheid is een must. Door onze kennis combineren we vaak meerdere merken om tot een ideale installatie te komen. Kennis is de kracht voor ons om “out of the box” te denken.

Kwaliteit

Wij staan achter de merken en oplossingen die we adviseren. Alle armaturen hebben minimaal 5 jaar garantie, en oplopend tot 11 jaar. Alle groot zakelijke klanten, en dat bent u al snel, krijgt een kosteloos servicecontract voor de duur van 5 of 10 jaar. Dat kan ook, omdat wij veel werken met de top drie uit de verlichtingswereld, waaronder Philips, Zumtobel en Siteco. Vaak met een directe inkoop, om de prijs scherp te houden.

Het team van Sterk in Led

Harm Blokvoort – DGA, verkoop groot zakelijk: Make a customer, not a sale

Ik vind goed licht om veilig te werken belangrijker dan energiebesparing. Ook met de huidige, relatief lage, stroomprijzen is een terugverdientijd van 3 tot 5 jaar goed haalbaar. Voor de meeste bedrijven is besparing een fijne bijkomstigheid, maar gaat het in de eerste prioriteit om meer licht, veilig werken, verhogen comfort en verlagen van onderhoudskosten. En het bespaard energie. Alleen in die volgorde gaat licht voor u werken.

Dennis Versluis – Project manager/ verkoop MKB

Jaarlijks zorg ik ervoor dat kilometers lichtlijnen worden gemonteerd, dat de monteurs hun werk veilig en snel kunnen uitvoeren en de klanten zo min mogelijk hinder ondervinden. Mijn kracht zit in de technische- en commerciële ondersteuning welke een project sneller, veiliger en beter laten lopen. Daarnaast doe ik het commerciële traject van het klein MKB bedrijf, adviseer ik installateurs en architecten voor lichtontwerp en licht regel systemen.

Debby Luza

Administratie

Brian Bongers

New Business

Brutus

Debiteuren beheer

Certificaten voor de beste adviezen

Onlangs opgeleverde projecten

De Sterk in Led methode:

Intake op locatie met een accountmanager
Onze adviseurs handelen altijd uit klantbelang, zijn onafhankelijk en integer.

Lichtplan conform NSVV gedragscode
Conform uw programma van eisen, naar wetgeving en normering, in begrijpelijke taal

Offertetraject, eigen investering of met lease aanbieding 
Met heldere prijzen, aantrekkelijke kortingen en transparante voorwaarden

Realisatie door erkende monteurs, óók in de avond of het weekend
Uitsluitend Nederlands sprekende en gecertificeerde monteurs

In gebruik name noodverlichting en/of lichtmanagement 
Met daglicht- en beweging afhankelijke regeling, inclusief uitgebreide uitleg aan de TD

Kosteloze service level agreement
Tot 11 jaar coulance op arbeid bij defect, jaarlijkse controle en aanpassingen lichtontwerp

Kennis is key! Wij helpen bij het kiezen van de juiste verlichting
Ontdek ons online kennis platform, vol handige tools en e-books

Creatief en ongebonden aan merken, voor het beste resultaat
Ook voor grote hoogtes, hoge temperaturen, ATEX of HACCP ruimten

Wij zijn er om te helpen. Vul uw gegevens in, wij nemen z.s.m. contact met u op. Wees gerust, ook wij houden niet van spam. U komt niet op een mailing.

EIA subsidie 2018
Wet Milieubeheer
Diensten en prijzen

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Contact Info

Phone: 0345-525928

Web: https://sterkinled.nl

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.