Warehouse @ Omega Logistics2017-07-31T20:51:01+00:00

Project Description

Warehouse verlichting met noodverlichting en lichtmanagement @ Omega Logistics 

Nachtdistributie warehouse @ Omega Logistics Houten

Bij Omega Logistics in Houten is er voornamelijk nachtdistributie voor apotheken. Dat betekend dat het overdag relatief rustig is, en in de avond en nacht een drukte van belang. Hier heeft Sterk in Led de Veko lichtlijnen voorzien van een renovatie module. Hierdoor blijft de lichtlijn in tact, maar gaan we de hoogfrequente T5 lampen van 2×80 Watt vervangen voor 58 Watt led armaturen. Renovatie van Veko is goed mogelijk omdat de lichtlijnen vanaf 1995 voorbereid zijn op lichtmanagement. Daarbij is de aluminium lijn kwalitatief erg solide. De oplossingen voor renovatie zijn zowel imitatie als origineel Plug&Play leverbaar, ook met noodverlichting.

Renovatie module Veko

De fabrikant Abalight, een van onze preferred suppliers, heeft een renovatiemodule voor onder andere Veko, Philips en Norton. Door dit armatuur kan een lichtlijn, die nog goed is in de basis, worden voorzien van nieuwe armaturen zonder de hele lijn te vervangen. Kwalitatief een hoogwaardig product met L80B10 na 50.000 uur. Tegen meerprijs is het armatuur te voorzien van DALI driver en noodverlichting. Met deze opties is een moderne oplossing geboden voor conventionele TL-verlichting. Update: Omdat wij in de nieuwe inkoopronde wederom met Veko om tafel hebben gezeten is origineel Veko inmiddels goedkoper dan Abalight armaturen. Contact ons voor de actuele mogelijkheden en prijzen! 

Stand-alone lichtmanagement

In het magazijn hebben we drie losse stand-alone oplossingen geplaatst van Helvar, de iDim Orbit. Dit is een alles in een sensoren kan zowel op beweging als daglicht schakelen. De DALI voeding is geïntegreerd. Daarmee is het een betaalbaar alternatief voor complexe systemen en eenvoudig te installeren. Configuratie gaat eenvoudig met een app,  die vooralsnog alleen te bedienen is met Apple device. Voordeel is ook dat er een tijdklok in de Orbit aanwezig is, zo is exacte aansturing van de verlichting kinderspel. Op deze manier hebben we voor de nachtdistributie een ideale oplossing. Namelijk in de nacht maximale verlichting, en overdag een hele nette besparing door te dimmen op beweging en daglicht.

Deze lichtmanagement oplossing stuurt twee broadcast signalen uit. Dat betekend dat alles wat achter de uitgang zit hetzelfde doet. We kunnen niet iedere lamp apart aansturen, maar wel per lijn. Dimmen doen we op basis van beweging en daglicht. De sensoren regelen de lichthoeveelheid bij naar de hoeveelheid buitenlicht. We maken alleen de lichthoeveelheid bij wat nodig is om aan de benodigde waarden te komen. De streefwaarden zijn volledig inzichtelijk in de app en kunnen door de gebruiker zelf worden bepaald en aangepast. Ook zijn er losse pulsdrukkers aangebracht om de sensor te overrulen. Dat kan weer makkelijk zijn bij tellingen en andere werkzaamheden waarbij beweging niet zo frequent gebeurd.

Glasbreuk protocol

Voor de medische toepassingen en de verhuur van een deel van de loods hebben we met de overgang naar led verlichting tevens een glasbreuk protocol. Hierdoor voldoet de klant aan de meest recente regelgeving. Een echte win-win situatie!

Link naar klant: www.omegalogistics.nl 

Wij zijn er om te helpen. Vul uw gegevens in, wij nemen z.s.m. contact met u op. Wees gerust, ook wij houden niet van spam. U komt niet op een mailing.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Contact Info

Phone: 0345-525928

Web: https://sterkinled.nl

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.