Projectverlichting

Ontzorgen met een vaste projectleider

De juiste verlichting, met specialisatie op renovatie van bestaande bouw

Sterk in Led heeft de ervaring, kennis en kunde voor het turn-key opleveren van verlichting installaties. Voor de projectverlichting zijn we gespecialiseerd in het samen voegen van lichtmanagement voor het automatisch schakelen en dimmen van verlichting. Ook voegen we hier, indien vereist, noodverlichting aan toe. Investering in deze techniek kan op eigen budget of financial lease.

Door de samenwerking met geselecteerde A-merk fabrikanten, waaronder de hele top 3 in de internationale verlichtingsmarkt, kunnen we altijd een passende oplossing aanbieden tegen een concurrerende prijs.

Preferred suppliers zijn onder andere Zumtobel, Osram, Nordeon en Veko.

Onze werkwijze

Intake

In een oriënterend gesprek met een van onze onafhankelijke adviseurs kijken we samen naar de mogelijkheden voor led verlichting. Sterk in Led levert als onafhankelijke partij meerdere oplossingen, van renovatie op lampniveau tot compleet nieuwe installaties. Naast de verlichting hebben we ook aandacht voor de elektrotechnische installatie, eventuele noodverlichting en gebouwbeheer systemen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden voor dimmen op basis van daglicht, beweging of op nieuwwaarde. Dat zijn stuk voor stuk extra maatregelen om het comfort en rendement te verhogen.

U mag ten alle tijden van uw account manager verwachten dat:
– Zij handelen uit ervaring en vakbekwaam is
– Op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen
– Integer zijn en niet oordelen over andere aanbieders
– Advies uitbrengen conform Bouwbesluit en NEN normeringen
– Handelt conform geschreven en ongeschreven integriteitsnormen

Ontwerp

Voor ieder project is een maatwerk lichtplan nodig. Ons specialisme is een lichtplan met onafhankelijke blik. Binnen Sterk in Led is er een gecertificeerd ontwerper vanuit DIAL (meest gebruikte software voor lichtontwerp) aanwezig en alle ontwerpen voldoen aan de gedragscode van de NSVV. Dit is de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde, en dát geeft u de zekerheid dat het ontwerp overeenkomt met de opgeleverde installatie.

Ook de integratie met noodverlichting, centraal of decentraal, samen met lichtmanagement voor daglicht- of beweging afhankelijke regeling. De presentatie van het lichtplan is ook in 3D visualisatie met onderbouwing voor de berekeningen. Een must bij projectverlichting, omdat we dan goed de plannen kunnen weergeven en visualiseren. U mag van de tekenaar documentatie verwachten waarbij we een onderbouwing geven voor de aangedragen armaturen, in gebruik stelling voor het licht regelsysteem en noodverlichting.

Realisatie

Door onze samenwerking met meerdere partners kunnen we de juiste man op de juiste klus plaatsen. Zo werken we samen met een middelgrote installateur (20 FTE) en twee zelfstandige professionals. Alle installaties die wij opleveren voldoen aan de NEN:1010 (regelgeving laagspanning installaties) en worden desgewenst opgeleverd met revisietekeningen. Uiteraard bent u ook vrij om de opdracht door uw huisinstallateur te laten uitvoeren of de montage in eigen beheer uit te voeren. Naast de monteurs verzorgen we ook met vaste partners voor hoogwerkers, afvalverwijdering en andere operationele bijkomstigheden.

Voor het programmeren van lichtmanagementsysteem hebben we eigen programmeurs in dienst. Hierin zijn we onafhankelijk van derden. Bij grote projecten komt er altijd een projectleider bij de uitvoering van het project. Uw account manager zal met regelmaat langskomen om te controleren of alles nog conform afspraak wordt uitgevoerd. Service schrijven wij met een hoofdletter.

Onafhankelijke inkoop

Onze onafhankelijke inkoop garandeert de beste deal voor verlichting. Door de directe inkoop bij A-merken als Zumtobel, Osram, Veko en Nordeon op key-account prijsniveau én onze lage overheadkosten profiteert de klant. Specials worden eventueel in onze assemblageruimte voorzien van aanvullende componenten en we monteren de decentrale noodverlichting in armaturen. Verzending als dropshipment, of bij meerdere fabrikanten alle verlichting verzamelen in Culemborg alvorens deze naar de klant te sturen.

Integratie (de)centrale noodverlichting en lichtmanagement

Sterk in Led is met de projectverlichting een specialist in lichtmanagement en noodverlichting. Noodverlichting doen we zowel centraal, waarbij één accupack meerdere armaturen overneemt, of decentraal waarbij elk armatuur een eigen batterij heeft. Altijd met zelftest functie of testfunctie via het lichtmanagement. Met het lichtmanagement kunnen we geautomatiseerd dimmen op daglicht of beweging. Ook mogelijkheden voor tijdsturing, schemerschakelingen, alarmmeldingen en veegpulsen zijn veel gebruikt. Bediening via webbrowser of touchscreen. Strek in Led heeft eigen programmeurs voor lichtmanagement.

Nazorg

Sterk in Led beschikt over een 24/7 storingsdienst. Door eigen programmeurs en technische medewerkers kunnen we snel handelen, waardoor uw bedrijfsproces minimaal hinder ondervindt. Het lichtmanagement kunnen we vaak met hulp op afstand ingrijpen en storingen oplossen. Daarnaast hebben alle midden en groot zakelijke relaties de beschikking over een onderhoudscontact voor maximale bedrijfszekerheid van de lichttechnische installatie. Deze wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald en is kosteloos bij de projectverlichting.

Sterk in Led heeft voor de projectverlichting een 24/7 storingsdienst.

Gratis intake op locatie? Of meer informatie?

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een bericht toe.