Altijd licht om veilig te werken

Sterk in Led is gespecialiseerd in verlichting voor industrie en logistiek

Veilig werken

Projectverlichting is de grootste tak van sport. Dit doen we bij bedrijven in de (maak)industrie en logistiek. Wij zorgen dat er altijd licht is. Door een 24/7 storingsdienst, onafhankelijke inkoop en samenwerking met de beste installateurs leveren we een veilige lichttechnische installatie op met maximale besparing, comfort en bediengemak. Zodat er altijd veilig gewerkt kan worden.

Wat de keuze voor led verlichting tot een slimme keuze maakt

Je oude lampen laten vervangen voor led verlichting levert je een fraai aantal voordelen op. Zo profiteer je van het feit dat;

  • Led verlichting geen opstarttijd kent;
  • Het >15 jaar lang voldoende licht geeft om veilig te werken
  • Het welzijn en de productiviteit van je personeel toeneemt
  • Je 60 tot 80% aan energie gaat besparen t.o.v. tl-verlichting, met een lager uitvallende energierekening tot gevolg. De nieuwe lampen in je hal zijn bovendien voor 99% recyclebaar en zo zeer milieuvriendelijk;
  • De nieuwe installatie je gemiddeld tot 100.000 lichturen oplevert. Het gaat hiermee tot 10x langer mee dan gebruikelijke tl-verlichting
  • Een complete lichtinstallatie schokbestendig is, niet warm wordt en bestand is tegen koude temperaturen tot ver onder het vriespunt.
  • Het de onderhoudskosten aanzienlijk verlaagd

Waar de factor licht in iedere situatie om een andere aanpak vraagt bieden onze specialisten op basis van vele jaren ervaring altijd een oplossing op maat. Deze wordt aangeboden in een gepersonaliseerd lichtplan, voorzien van visualisatie en 3D voorvertoning om direct een volledig beeld te kunnen schetsen van het eindresultaat. Het lichtplan wordt opgeleverd conform de eisen van de NSVV.

Versnel terugverdientijd

Sneller besparen. Het kan door led verlichting te dimmen op daglicht, of als er geen beweging is. Omdat het de besparing zoveel groter maakt, kiest ruim 70% van onze klanten voor lichtmanagement.

De besparing is procentueel gezien even groot als het verschil met traditionele verlichting en led. De investering is echter veel kleiner. Met het toepassen van inteligentie in de verlichting versnel je de totale ROI.

20181214_180630

Plan een orienterend gesprek op locatie

Onze adviseurs zijn onafhankelijk, bekwaam en handelen in klantbelang. Laat uw gegevens achter, en we nemen contact op om een afspraak te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.